2017-12-05 07:04:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma jó formában érzi magát

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A fogyó Hold a Rák jegyében jár. Emiatt további feszültségek alakulnak ki, ami az elképzeléseit és a lehetőségeit illeti. Ha többet akar annál, mint amit meg is tud valósítani, ezzel beprogramozza magának a csalódást. Gondolja át még egyszer a céljait, és törölje azokat, amiket úgy sem tud elérni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egyik jó barátjának anyagi nehézségei támadtak, és öntől vár segítséget. Ne tagadja meg tőle, de csak annyi pénzt adjon, amit ajándékba is odaadott volna, mert nem biztos, hogy viszontlátja majd.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bőven lesz ideje tervezni, rendezni, eredményeit felülvizsgálni, áttekinteni, szortírozni. Ne felejtse el, hogy hatékonyabb lehet, ha valóban ért a dolgokhoz, amivel foglalkozik. Egy felületes odatekintés most nem lesz elég.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne menjen bele az ön számára átláthatatlan dolgokba. Összpontosítson a következő nap feladataira, és tegyen mindent félre, amit pillanatnyilag nem tud elintézni. Eközben nyugodtan törődhet másokkal is, hiszen ön annyira szeret segíteni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold ma a Rák jegyéből köszön önre, és tekintetét jobban befelé irányítja. Talán megállapíthatja eközben, hogy valószínűleg jobb lesz, ha nem vesz mindent annyira komolyan. Élvezze a pillanatokat, és ne gondoljon arra, hogy mi lenne, ha...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll, ez az üzleti megbeszélésre és új feladatok elkezdésére teljesen alkalmatlanná teszi a napot. Viszont nagyon jó arra, hogy kicsit többet törődhet önmagával. Töltődjön fel!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rájön arra, hogy gyakorlati hasznát is tudná venni annak, ami a tudomására jutott az elmúlt napokban. Egy remek üzleti lehetőség körvonalazódhat ön előtt – ragadja meg a szerencséjét!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne fogjon új dolgokba. Legjobban a megszokott munkákkal tud majd haladni. A Mars még az ön 12. sorsterületén áll, és lefogja az energiáit. Kicsit várjon, nem biztos, hogy minden áron véghez kell vinnie az elképzeléseit. Hangolja össze a lépéseit a többiekkel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében jár. Most kihívásokkal kell számolnia. Nagyon fontos, hogy pontos legyen, és most el kellene viselnie, hogy mások kritizálják. Ha módjában áll, haladon minél lassabban. Este még túl sok mindenen fog gondolkodni, ezért lesz nehéz elaludnia.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan emberekkel kell találkoznia, akik egészen mások lesznek, mint akiket ön megszokott. Nem szabad őket sem elítélnie, sem elutasítania - fogadja el az újat.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma kifejezetten jó formában érezheti magát. Ez annak is köszönhető, hogy sikerült letisztáznia néhány ügyet, ami az utóbbi időben túlságosan zavarossá vált ön körül.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy régóta elhúzódó ügyet zárhat le a mai napon, méghozzá úgy, hogy az önre nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha olyan megegyezésre törekszik, amibe nem kell bevonnia semmilyen hatóságot. Ma készségesebbek a partnerei.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: